Наші праці

Наші акції

Untitled-3

 

14 березня студентство та Наукова бібліотека ХНМУ зібрались за віртуальним круглим столом обговорити «Де і як студенту знайти медичну інформацію в Інтернеті» (модератори: директорка Наукової бібліотеки Ірина Киричок та студентка 2 мед. факультету Нонна Аленчик).

Відкрила захід Ірина Киричок, зазначивши, що питання академічної доброчесності актуальні завжди, самопідготовка у навчанні та проведення наукових досліджень мають спиратися на авторитетні ліцензійні джерела, тому важливо вміти знаходити, розрізняти та використовувати саме такі ресурси.

Cтуденти підготували цікаві виступи:

*Іноземні джерела пошуку медичної інформації (спікерка: Аушева Катерина, студентка 2 мед. ф-ту, 5курс, 11 гр.)

*Техніки пошуку інформації (спікерка: Марфєнкова Софія, студентка 2 мед. ф-ту, 2курс, 16 гр.)

Співробітники бібліотеки доповнили доповідачів:

*зав. інформаційно-бібліографічним відділом Світлана Кравченко розповіла про деякі сервіси пошуку інформації та де знайти міжнародні освітні ресурси, до яких надається безкоштовний доступ у воєнний час,

*зав. сектором інформаційно-аналітичної роботи Ольга Куц ознайомила з алгоритмом побудови стратегії пошуку медичної інформації,

*заст. директора з ІТ Тетяна Павленко ознайомила з власним ресурсом бібліотеки на допомогу навчанню – веб-покажчиком фахово-орієнтованого е-контенту, який розташований в Системі дистанційного навчання ХНМУ на платформі MOODLE.

Попри складні умови воєнного часу до заходу змогли приєднатися 30 осіб, зустріч пройшла у дружній атмосфері, учасники висловили подяку за такий формат спілкування та корисну інформацію.

Більше фото…

Інтернет-ресурси

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Державні е-послуги